Sound Ninja | Самуил Кабаков
2989
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2989,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Самуил Кабаков

Самуил Кабаков, още познат като Sanctus, е най-младият член на преподавателския екип на Sound Ninja Music Academy.

Той прави първите си стъпки в музикалното изкуство още като дете в различни вокални и инструментални формации, участвайки в множество хорови изпълнения и концерти. По-късно открива и любовта си към електронната музика, като сам започва да създава парчета в Logic и Ableton. Желанието на Самуил за развитие в продуцирaнето го прави един от първите курсисти в Sound Ninja Music Academy, където намира подкрепа от лекторския екип и преминава курсовете Music Production Basic и Advanced, както и курсът по миксиране за напреднали с Димитър Ганчев.

Талантът и професионализмът му не остават незабелязани и от 2015 година, въпреки крехката си възраст, Самуил активно работи в музикалната сфера, заемайки разнообразни длъжности. 

Като младши преподавател по музикално продуциране и технологии, той е активен в почти всички курсове и събития, организирани от Sound Ninja Music Academy. Специалното му отношение и подход към работата с деца го прави редовен гост в държавни и частни образователни школи като Music Play, детска градина “Росица” и други.

В края на 2016 година той работи за кратко в платформите Ghost-Producing.com, а понастоящем и в House of Tracks като freelance продуцент. 

От началото на 2017 година Самуил преминава двумесечен стаж за Location Sound Recording в Nu Boyana Film Studios, а по настоящем е стажант в най-реномираната компания за аудио технологии в България – Antelope Audiо.

Лектори