Какво ново в Cubase 9
Какво ново в Cubase 9 Video Tutorial Видео Туториал
cubase 9, Steinberg, sound ninja, DAW, review, bulgarian, sofia, course, music production, уроци, музикално продуциране, саунд нинджа, beatmaking
2811
post-template-default,single,single-post,postid-2811,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Какво ново в Cubase 9

Какво ново в Cubase 9

Cubase 9 излезе в края на 2016 и откровено ни хареса доста! Програмата е известна като един от най-надеждните DAWs в индустрията, както и с невероятното ниво на персонализиране, гъвкавост и звукови възможности.

Не случайно Cubase е предпочитано оръжие в арсенала на велики музиканти, електронни продуценти, филмови композитори и аудио дизайнери като Marillion, Amon Tobin, Noisia, Mefjus, Pan-Pot, Hans Zimmer, Junkie XL и много други. Промените във версия 9 са основно в работната среда и интерфейса, вградените плъгини и звуци, напълно новия Sampler Track, както и много други по-малки новости и подобрения.

В две кратки видеа, нашият лектор Христо разгледа по-голямата част от въпросните функции. Пишете ни вашите въпроси и коментари в Youtube канала ни и не забравяйте да се абонирате за още ревюта и туториали!

Част 1:


Част 2: