Миксиране
660
page-template-default,page,page-id-660,page-child,parent-pageid-11,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Миксиране

Миксиране Advanced

Курсът е практически, цели да развие нови умения и да насърчи креативен подход към всички аспекти на музикалния микс – запознаване с демото, подготовка на сесията, емоционални и технически аспекти на микса, пространство, EQ, компресия, лимитинг и много други.

В осем работни сесии с Димитър Ганчев, курсистите ще имат възможност да получат ценни съвети, да изградят цялостен микс от начало до финален продукт и да разширят техническия си арсенал без ограничения в жанр и стилова насоченост. Ще бъдат разгледани както сесиите на курсистите индивидуално, така и примери от практиката на Димитър Ганчев като микс инженер. Лекторът ще демонстрира работещи практики при обработка на перкусии, вокали, бас линии, различни инструменти и други елементи на музикалната продукция.

Курсът е за напреднали, сесиите се подготвят на стемове: 24bit, 44.1kHz или 48kHz. Предпочитаната от Димитър Ганчев работната среда e Avid Protools и стандартен набор от плъгини на Waves, Slate, Soundtoys, Brainworx.

За записване изпратете краткa биография, 2 собствени микса и мотиваця в 3 изречения на адрес: courses@soundninja.org

Mite
Димитър Ганчев

  • Продължителност: 2 месеца
  • Брой часове: 24 часа по 60 минути
  • График: 1 път седмично по 3 часа
  • Групи: 3 до 5 души

Курсът се провежда 2 пъти през учебната 2015-2016 г.
1. Зимен курс – ноември и декември
2. Пролетен курс – март и април
Курсове