Bashment
561
page-template-default,page,page-id-561,page-child,parent-pageid-13,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bashment

Стоян Николов – Bashment е DJ, продуцент и MC с богат сценичен опит и завиден обхват от стилови насоки. Псевдонимът му произлиза от Dancehall културата, която играе водеща роля в музикалното му израстване

Безупречното му и непоколебимо сценично поведение се дължи в известна степен и на опита му като водещ в предаването Interactive po MM.

Съвместният му трак с Grigovor „Здравей“, базиран на семпли от легендарните “Тангра” е част от първата българска дъбстеп компилация “Platformula 1”. Той се превръща в чудовищен хит и е сред основните причини за хилядите слушания и сваляния на албума. Следват редица солови парчета и колаборации, като едно от най-успешните и слушани до момента е “Thriller”, където Стоян е вокал и основно действащо лице във видео продукцията към парчето.

DJ сетовете му са изпълнени с енергични и тежки тракове, подкрепени от специфични вокали и мелодични елементи, а прецизните му и безкомпросни миксове взривяват публиката в редица държави извън България. Bashment е бил на една сцена с артисти като Caspa, 16 Bit, Phaeleh, Youngsta, Distance, Kromestar, DJ No Names (Foreign Beggars), Alozade, Soul Assassins, Problem Child и много други.

Лектори