Димитър Ганчев – Mite
546
page-template-default,page,page-id-546,page-child,parent-pageid-13,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Димитър Ганчев – Mite

За родения и израстнал в Бургас Димитър Ганчев, преходът от изпълнител към микс инженер и продуцент, е естествено продължение на кариерата му в музиката.

През над десет годишния си професионален път работи с всички топ артисти и продуценти в България, а на вкуса и професионализма му се доверяват и победителите от “X Factor” (Virginia Records, Sony, BMG) и “Гласът на България” (Universal). Носител е на 2 награди за албум на годината, песен на годината на наградите на БГ Радио, а в момента се подвизава като резидент микс инжинер в Студио Диджитъл Плюс.

Ето част от впечатлавящото му портфолио с изпълнители, с които работи успешно и до момента: Ъпсурт, Белослава, Криско, Мария Илиева, Руши, Дивна, Васил Петров, Д2, Пиф, Калин Вельов, Те, 100Кила, Миро, Лора Караджова, Революция Z, Дичо, Поли Генова, Тони, Каризма, Орлин Горанов, Криста, Нина Николина, Лео, Играта, Васил Чергов, Рафи, Ангел и Мойсей, Ахат и много други!

Course_Might

музикален миксинг

Димитър Ганчев

Mite
Лектори