Как да станеш успешен „Music Е-lancer“

Предстои страхотната възможност да се учим директно от личния опит на успешния фрийланс музикант, Tien Nguyen „SAIGO“.

Тийн Нгуин (Tien Nguyen), известен с артистичния си псевдоним SAÍGO, е вокалист, songwriter и продуцент, идващ от Лос Анджелис. Преди 5 години той идва в България, работейки по проект с Kan Wakan, запознава се с талантливи български музиканти и част от сърцето му остава тук.

От тогава насам всяка година се завръща за няколко месеца у нас. От местните му колаборации, вероятно сте го чували в парчета на DAYO, а скоро излезе и първата песен от последния му вдъхновяващ проект с Божидар Василев, Евден Димитров, Петър Йотов и Радо Казасов- Android Ethics

Тийн споделя, че вижда себе си основно като songwriter, в което безспорно е много талантлив, но освен това има прекрасен глас и свири на няколко инструмента. Обикаляйки по света, той споделя таланта и знанията си в областта на музиката, като създава ценни приятелства и интернационална музикална мрежа.

SAIGO разкъсва живота си между семейство и приятели в САЩ, Бразилия и България, затова фрийланса става огромна част от номадския му живот. По този начин, не зависимо къде е домът му, той успява да се издържа с най-любимото – музиката.

Предстои страхотната възможност да се учим директно от личния опит на успешния фрийланс музикант, Тийн Нгуин. Той ще ни изясни термина „Music E-lancer“, както и всяка малка тънкост в завладяването на музикалния пазар в платформи като Fiverr и Soundbetter. Ще получим вътрешна информация за всеки етап от процеса на музикалното електронно лансиране, която ще ни помогне да увеличим приходите си, да натрупаме кариерен капитал и да оформим кариерата си като модерен музикант. 

Кога: 6-ти октомври от 19:00 часа
Къде: Онлайн през платформата на ZOOM oт удобството нa вашия дом 😉 В

Освен много знания, всички участници ще получат и подарък от Тийн- авторски „vocal sound pack“! 

За да заявите участието си, последвайте нашето събитие във Facebook и ни пишете, за да закупите своя билет на цена от 20лв.

Вашият коментар