За нас

Sound Ninja е академия за изучаване на музикален софтуер, хардуер и мултимедийни технологии. Разположена в сърцето на София, базата ни разполага с мултифункционално професионално студио, оборудвана класна стая, учебно студио и подкаст стая.

Школата е основана през октомври 2014 с мисията да предостави платформа за споделяне и обмяна на знания в сферата на съвременното музикално изкуство.

 

Нашите курсове

Sound Ninja предлага курсове по музикално продуциране, миксиране, DJ-ing, специализиран аудио софтуер и хардуер. Екипът организира и участва в редица събития и проекти на тема музика, технологии, образование и дигитални изкуства.

Soud Ninja активно допринася за осъвременяването на образованието по музика в България чрез сътрудничество с образователни институции, проектни и доброволчески дейности.

Екипът ни вярва в нуждата от свободно споделяне на знание и усилено работи в тази посока развивайки онлайн инициативи като Sound Ninja Podcasts & Hangouts, Ninja Tips и други. Стремим се да обединяваме хората с интерес към музикалните технологии като организираме работилници, тематични обучения и регулярните събития „Sound Talks“ и „Изкуството на продукцията„.

Нашите лектори

Лекторският колектив се състои от международно признати професионалисти в музикалната индустрия, курсовете са практически насочени, а работната среда е творческа и непосредствена. Sound Ninja работи и с редица изтъкнати гост-лектори и артисти