Уебинар: Миксиране с Димитър Ганчев

Всеки, който иска да се развие в областта на музикалния микс, има страхотната възможност да се включи в уебинара с Димитър Ганчев на 27.10. (вторник) от 19:00 часа в платформата на ZOOM. 

Като важна част от музикалната продукция, отново ще отделим подобаващо внимание на миксирането. Ще ви срещнем с един от най-търсените микс инженери в поп индустрията у нас – Димитър Ганчев.

Той е горд носител на 2 отличия за „Албум на годината“ и 3 за „Песен на годината“ на наградите на БГ Радио. През над десет годишния си професионален път той работи с всички топ артисти и продуценти в България. На вкуса и професионализма му се доверяват и победителите от “X Factor” (Virginia Records, Sony, BMG) и “Гласът на България” (Universal). Смесва парчетата на Графа, Криско, Любо Киров, Белослава, Рут Колева, Стефан Вълдобрев, не на последно място Лили Иванова и много други. Ако сте любопитни, може да разгледате дългия списък в официалния му сайт.

Който вече е изкарал курс с Димитър Ганчев или е взел участие в негово събитие, знае, че той не е типичния преподавател, който да ни учи точно на колко Hz да настроим еквалайзера и да навлиза в детайлна теория. Димитър е човек, който често се изразява чрез цветове и емоции, учи ни на неща, които няма да намерим в учебниците, защото ги предава през богатия си опит и финия си слух. Именно това го прави специален – че ни учи на отношение и подход към смесването.

Всеки, който иска да се развие в областта на музикалния микс, има страхотната възможност да се включи в уебинара с Димитър Ганчев на 27.10. (вторник) от 19:00 часа в платформата на ZOOM. 

Димитър е подготвил и страхотен бонус за всички участници в уебинара – желаещите да получат обратна връзка върху техните миксове, могат да му изпратят траковете си, а той ще ги чуе и ще им върне личен фийдбек.

Билетът за участие е на стойност 20лв., а към него ще получите и запис от събитието, с който ще разполагате в рамките на следващия месец. Запишете се за участие още сега, като ни пишете на courses@soundninja.org или на нашата Facebook страница.

Припомняме ви последния HANGOUTS с Димитър Ганчев, когато отговари на всички зададени въпроси:

 

Вашият коментар