Боян Ангелов
3359
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3359,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode_popup_menu_text_scaledown,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Боян Ангелов

Боян e композитор/продуцент от София от над 10 години, преминал e през цяла палитра от жанрове през годините. Дълго време е работил заедно с продуцент от щатите, с когото имат издадени песни за лейбъли като Warner Music, Armada, Flashover, Enmass и други.

След този период започва работа с български артисти като Dorothy, Рут Колева, Орлин Павлов, Михаела Филева, Виктория Георгиева и едновременно с това се подвизава като артиста Boyan с издадени песни за Darker Than Wax, BBE, Laruche Records, MOOVMNT и други. Също така има drum & bass проект заедно с Боян Савов наречен LQ, с който успяват да подпишат и издадат парчета за един от най-големите лейбъли в жанра –  RAM Records и техните песни са въртяни няколко пъти по BBC Radio 1. Част от многобройните му проекти е и фолклорен такъв с Мария Димитрова, в който съчетават нов авторски фолклор с модерен аранжимент и звук. Също така, Боян е DJ от 12 години и в момента е резидент DJ в един от най-престижните клубове за електронна музика Carrusel Club.

Лектори