Димитър Ганчев [Mite]

За родения и израстнал в Бургас Димитър Ганчев, преходът от изпълнител към микс инженер и продуцент, е естествено продължение на кариерата му в музиката.

През над десет годишния си професионален път работи с всички топ артисти и продуценти в България, а на вкуса и професионализма му се доверяват и победителите от “X Factor” (Virginia Records, Sony, BMG) и “Гласът на България” (Universal). Носител е на 2 награди за албум на годината, песен на годината на наградите на БГ Радио, а в момента се подвизава като резидент микс инжинер в Студио Диджитъл Плюс.

Ето част от впечатлавящото му портфолио с изпълнители, с които работи успешно и до момента: Ъпсурт, Белослава, Криско, Мария Илиева, Руши, Дивна, Васил Петров, Д2, Пиф, Калин Вельов, Те, 100Кила, Миро, Лора Караджова, Революция Z, Дичо, Поли Генова, Тони, Каризма, Орлин Горанов, Криста, Нина Николина, Лео, Играта, Васил Чергов, Рафи, Ангел и Мойсей, Ахат и много други!

Sorry, no posts matched your criteria.

Курсът е практически, цели да развие нови умения и да насърчи креативен подход към всички аспекти на музикалния микс – запознаване с демото, подготовка на сесията, емоционални и технически аспекти на микса, пространство, EQ, компресия, лимитинг и много други.

Лектори