Facebook Live: питай ни всичко

В следващите месеци предстоят интересни виртуални събития! В серия Facebook live сесии ще те срещнем с нашия екип – преподаватели и креативни музиканти, които с радост ще споделят повече за опита си, новите си проекти и ще отговарят на въпроси, свързани с тяхното творчество или предметите, по които преподават.

Ще се виждаме всяка седмица, а мястото е страницата на Sound Ninja във Facebook. Датите и лекторите ще обявяваме предварително в това Facebook събитие, но можеш да видиш и предстоящите събития по-надолу в статията. Ще се радваме да задаваш въпросите си на живо в стрийма като коментар, или предварително като изпратиш съобщение в страницата ни.

Програмата за февруари

2 февруари

Стартираме на 2 февруари с Trombobby – Божидар Василев. Музикант, продуцент и преподавател в програмите по Музикално продуциране и Миксиране, trombobby е всестранно развит творец, който не спира да ни изненадва, а „от кухнята“ знаем, че съвсем скоро му предстои да издаде нов албум. Може би ще сподели повече за него в стрийма? Защо не го попиташ сам? Ако не знаеш кой е той, ето малко музика:

9 февруари

На 9 февруари на живо във фейсбук страницата ни се включва DJ Rawland – Александър Захариев. Един от доайените на хип хоп сцената у нас, Айса преподава DJ-ing в академията от близо 6 години и е отявлен фен на винилите. Може би не знаеш за него, че разцъква бийтове с Akai MPC и се занимава с мастеринг. Rawland е част от проекта DAYO, можеш да го видиш в ето това видео на формацията от 2016г.

15 февруари

Седмица по-късно, на 15 февруари ще ви срещнем с Петър Йотов – Peyotoff. Характерните му китарни рифове озвучават сцената в компанията на trombobby & C-Mo, DAYO, heptagram и други, Петър преподава китара и продуциране с Ableton Live, а от скоро се изявява и като продуцент в собствения си проект Peyotoff. Ако не си слушал новото му ЕР съвместно с Volen, ето ти малко загрявка.

23 февруари

Ще завършим месеца на 23 февруари с най-новия член на екипа ни – продуцентът и певец Йоан НиколаевL Padr3. Освен, че преподава в курса по продуциране с Ableton Live, пише музика за различни артисти и собствените си проекти, Йоан прави саунд дизайн за реклами и комерсиални проекти в страната и навън. Ето един от проектите, продуцирани от Йоан:

Успяхме ли да грабнем интереса ти? Харесай страницата ни за да получаваш напомняне всеки път, когато предстои Facebook live. Скоро ще споделим и програмата за месец март, така че – стой наоколо.

2 Comments

Искам само да питам, дали ще има записи от тези съботия, или който свари лайва? 🙂

Вашият коментар