Започва интензивен курс с Иван Шопов

Ако искате да се включите в следващото ниво от курса “Ableton Live с Иван Шопов”, можете да си запазите място в новата група. Местата са ограничени.

Вероятно всеки, който се интересува от електронната стена у нас, е чувал за Иван Шопов. Ако не знаете името му, то със сигурност сте го срещали в света на музиката в проекти като COOH, BALKANSKY, LOOH, The Third Man, Smallman, Ghost303, Drum Kid и други. Създава музикалното оформление за големи танцови и театрални спектакли. С над 20 години опит зад гърба си, той е търсен звукозаписен и мастеринг инженер. Известен е на европейската електронна ъндърграунд сцена с различните му проекти, обхващащи стилове като drum and bass, IDM, jazz, ambient, techno, rock и класическа музика.

 

В академията на Sound Ninja Иван Шопов винаги е бил любим гост в епизодите на Ninja Hangouts, където отговаря на любопитни въпроси от зрителите, както и лектор в уебинарите ни. Освен това сме щастливи, че вече близо година Шопов е част от лекторския ни екип. Той предаде с лекота своите знания и ценния си опит на учениците, които завършиха курса за начинаещи в Ableton Live и тези, които специализираха в курса по Drum & Base.

 

Дойде време да надградим знанията и да обърнем внимание на малко по-напредналите. Затова през февруари 2021 година ще стартираме нов интензивен курс “Ableton Live с Иван Шопов”, подходящ за хора, които имат основни познания за работа с избрания DAW – Ableton Live. В курса ще имат възможност да обогатят знанията си и да доразвият уменията си, като в рамките на 2 месеца курсистите ще преминат през всички основни елементи на музикалната продукция и ще усъвършенстват практическата работа.

 

Курсът отново ще се проведе онлайн и като бонус учениците ще получат видео запис от всеки урок и индивидуален видео фийдбек върху самостоятелни задачи. Стартирайки първия курс с Иван Шопов през март 2020г., по време на извънредно положение в страната, онлайн обучението вече е добре изпитан и ефективен метод на преподаване. 

 

Учениците, завършили обучението си при Иван Шопов, споделиха с нас техните впечатления от онлайн курсовете:

“Курсът бе изключително полезен както с разяснения относно работа с Ableton Live, така и с онагледяване и практически упражнения по създаване на музика. Благодаря на Иван Шопов и на организаторите за чудесната възможност!”, споделя Добромир Дянков.

 

В рамките на 2 месеца начинаещите се научиха да работят с Ableton Live. Използвайки различни инструменти и звуци, те научиха от Иван каква е разликата между аудио и MIDI, как се използват ефекти и автоматизация и дори създадоха сами първите си тракове.

В следващото видео ще може да надникнете в курсa за начинаещи “Ableton Live с Иван Шопов” през очите на завършилите курсисти.

 

_________

Ако искате да се включите в следващото ниво от курса “Ableton Live с Иван Шопов”, можете да си запазите място в новата група, като изпратите имейл на courses@soundninja.org или ни пишете във Facebook. Курсът ще стартира през февруари. Местата са ограничени- до 6 човека.

Вашият коментар