Виртуални събития от Sound Ninja

По време на тримесечната карантина наблегнахме на виртуалните срещи за нашия Podcast, както и на Q&A формата ни- Hangouts за въпроси и отговори на живо в YouTube.

По време на тримесечната карантина наблегнахме на виртуалните срещи за нашия Podcast, както и на Q&A формата ни- Hangouts за въпроси и отговори на живо в YouTube.

За нас беше удоволствие да се срещаме и разговаряме с интересни хора, специалисти в музикалната индустрия и се надяваме, че е било полезно и за всички вас, които използват всяка възможност да се развиват в областта на музиката.

В подкаста ни ви срещнахме виртуално с Петя Данкова и Светослав Сотиров, основатели на Voice Academy. Те ни споделиха ценния си опит като музиканти, преподаватели и мениджъри на академията с първата Singer – Songwriter програма в България. Благодарение на тях научихме много интересни неща за музикалното образование.

В следващ епизод на подкаста Христо Рачев и Боян Бойчев ни разказаха за всички актуални Stay Home оферти за музиканти и продуценти, много от които са все още активни и си заслужава да бъдат разгледани. След това Христо ни срещна с Димитър Ганчев и обсъдиха различни етапи от пътя му до тук като Миксинг инженер, а Боян ни срещна с Роберто Николов, който е минал през школата на SN. Сега той активно продуцира музика, като вдъхновява широката си аудитория в YouTube с видеа за създаването и изпълнението ѝ. Последният ни подкаст беше с Добрин Пелтеков, музикант и педагог от Велико Търново. От него рабрахме повече за сайта „Даскалът по музика“ и още много интересни и вдъхновяващи неща.

В Hangouts формата ни, имахме възможност да зададем въпросите си и да почерпим от безценния опит на няколко сериозни специалиста в  звукозаписа, смесването и мастерирането, а именно: Васил Вълчев, Петър Костов- познат като “Бате Пешо”, Димитър Ганчев, Иван Шопов, Юлиан Янев и Росен Стоев.

Ако сте пропуснали някой епизод на Podcast или Hangouts поредицата, имате възможност да  наваксате. Тук ще намерите плейлисти с всичките видеа, които остават на разположение в YouTube канала ни.

 

Вашият коментар