Курсове

Обучение по Музикално продуциране и звукоинженерство, Музикален софтуер, Звукозапис и звукообработка, Диджеинг, Електрическа китара, Бас китара и бас и всичко за музикалните технологии.

Музикално продуциране

Тази програма цели да ви запознае с използването на софтуер за аудио обработка и композиция (DAW). В рамките на 6 месеца, курсистите изучават всички основни компоненти в създаването на завършена музикална композиция – звукозапис и обработка на Аудио и MIDI, звуков дизайн и семплиране, композиция и аранжимент, музикална теория, микс и мастеринг.

Миксиране

Миксирането на вашата или чужда продукция е предизвикателство, с което много продуценти се сблъскват. В рамките на 3-месечeн курс вие ще усвоите основни принципи за създаване на цялостен микс чрез целенасочена практическа работа с опитен преподавател.

Асистирана студийна сесия

Влез в студиото ни с опитен звукоинженер и подобри всеки аспект от музиката ти – композиция, аранжимент, микс и още! Без значение от твоя стил или предпочитан DAW.

DJ & Контролери

Целта на курса е да развие паралелно всички основни DJ умения на курсиста: beatmatching, fader techniques, хармонично миксиране, структура на микса и създаване на добра селекция. Без стилови ограничения.