Кой е: Петър Йотов

Петър Йотов е нашият учител по кирара и вторият човек от екипа ни, който представяме в серията „Кой е“.

Петър Йотов има стабилен бекграунд като китарист – изучава и свири класика във Виена, но заради интереса му към джаз, рок и хип хоп, паралелно се занимава и с тях. Завръща се в София лятото на 2017 година и бързо намира средата си. Днес можем да го видим на сцената в различни формации като DAYO, heptagram, често свири с tromobby (Божидар Василев) и C-Mo (Симеон Желязков).

Петър дойде при нас с идеята да направи по-нестандартни курсове по китара, в които учениците му да се научат да композират, аранжират, записват и обработват сами музиката си. Неговият ентусиазъм и креативност ни впечатлиха и вече от половин година сме заедно. Негови ученици са основно продуценти, които искат да се научат на музикален инструмент, но и хора с опит, които надграждат уменията си, както и напълно начинаещи хора от всякакви възрасти.

Петър е вторият човек от екипа ни, който представяме в серията „Кой е“. Вижте какво ни разказва за себе си в това кратко видео:

В момента Петър преподава онлайн през платформата ZOOM, а уроците по нищо не отстъпват на тези на живо. Може да видите една от предишните ни стаии, в които си говорим за онлайн обучението по китара с него. Ако сме ви заинтригували, ще чакаме да ни пишете на courses@soundninja.org за да запазите своя безплатен демо урок.

______
снимка: Asen K. Pictures
музика: Петър Йотов

Вашият коментар