Безплатен Уебинар „E-Lancing“ с Волен Милчев – 6 ноември

Имате качества, но нямате контакти и достъп до клиенти?
Вие сте в центъра на нашия таргет.

Включете се в безплатното обучение на тема “E-Lancing” (онлайн фрийленс услуги), водено от Волен Милчев “VOLEN”

Ако можете да предложите каквито и да било дигитални услуги, но не получавате необходимата заетост или оценка в своето обкръжение, този уебинар определено е подходящ за вас.

Какво ще науча?

В това обучение ще разберете основните предимства на Е-lance бизнеса, с технически фокус над платформата “Fiverr”. Ще говорим за това кои са основните фактори за успеха на онлайн фрийленсърите, какви са начините да достигате до повече клиенти и как да развивате профила и аудиторията си в дългосрочен план.

Ще получите вътрешна информация за всеки етап от процеса на електронно лансиране, която ще ви помогне да увеличите приходите си, да натрупате кариерен капитал и да оформите кариерата си като модерен предприемач.

Запазете си 6 ноември (неделя) от 18:00ч когато ще научите всичко това лично от от Волен Милчев и ще имате възможност да му зададете своите въпроси!

Уебинарът е безплатен и ще се проведе в платформата на ZOOM. За да се запишете е необходима предварителна регистрация през формата по-долу.

За лектора

Волен Милчев “VOLEN” е алтернативен български артист, познат от периферията на българската хип-хоп, арендби и поп музика.


През март 2020г, когато започва първата Ковид пандемия, като метод за оцеляване предвид ограниченията, той концентрира всичките си усилията в опознаване на E-lance платформата Fiverr, като за една година развива своя профил до максималнo високите допустими нива там – Top Rated Seller и Pro-Verified Seller в три категории (Singers&Vocalists, Producers&Composers, Songwriters).
Към днешна дата, Волен има над 160 отзива от клиенти във Fiverr, като всички те са с най-високият допустим рейтинг по всички критерии на платформата, а именно – 5 stars.

Волен твърди, че най-голям потенциал за развитие в този бизнес имат хората в затруднено финансово положение, именно заради което уебинарът е напълно безплатен и максимално достъпен за всеки, който би искал да се включи.


06.11.2022 – Save the date!