Новини: Първият Музикален Хакатон в България

Регистрацията е отворена!

[vc_row row_type=“row“ use_row_as_full_screen_section=“no“ type=“full_width“ angled_section=“no“ text_align=“left“ background_image_as_pattern=“without_pattern“ css_animation=““ css=“.vc_custom_1481809729435{padding-right: 20% !important;padding-left: 20% !important;}“][vc_column][vc_column_text]За първи път в България ще се състои състезание за иновативни проекти в облaстта на музиката и технологиите –  Музикален Хакатон. На 28-29 януари 2017, участници от всички възрасти ще премерят сили, като експериментират с най-новите софтуерни и хардуерни технологии за да създадат музика, предприемачески и развлекателни проекти. Събитието ще се проведе в Софтуерния университет – София, а журито ще бъде обявено през януари, непосредствено преди събитието. Официален партньор на събитието е Monthly Music Hackathon, New York City.

Регистрацията за участие е вече отворена, а темите за разработване попадат в пет категории: визуализация на музика и хармония; технологии и приложения за музика и иновации; забавление, звук и текст; музикални роботи; музика, физика и наука. Изберете си тема и се запишете за участие в сайта на инициативата:  http://music-hackathons.org

Най-добрите решения и проекти ще получат страхотни награди и изненади, осигурени от спонсорите на състезанието. Проектът, който ще бъде класиран в категорията Music Vision ще получи голямата награда – участие на Monthly Music Hackathon, New York City.

По покана на организаторите, Sound Ninja Music Academy също ще подкрепи състезанието, като осигури една от наградите (още няма да издаваме каква!), а единят от основателите и основна движеща сила на академията – Христо Рачев, ще влезе в ролята на ментор и ще помага на отборите да реализират идеите си.

Повече информация може да намерите на сайта на събитието и на страницата във Фейсбук.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар