Meet: RZOROBERT

Представи се: как се казваш, с какво се занимаваш? 

Здравейте, казвам се Роберт Цурбрюг -“RZOROBERT”, на 18 години, ученик в 12 клас. 

Kога и защо започна да се занимаваш с музика? Kои артисти те вдъхновяват?

Помня дата, когато започнах да правя музика – 7/1/2019. Всичко започна спонтанно, защото тогава осъзнах, че музиката ще бъде моето бъдеще.

Моите любими стилове музика са – trap, rap, deep house, jazz, pop. Сред любимите ми изпълнители са -Juice Wrld, Lil Baby, Lil Mosey, Central Cee, Polo G, Drake, Future, V:rgo, Emil TRF, Ray Charles, Louis Armstrong, Tchami и т.н.

От любимите си продуценти бих споменал Metro Boomin, Southside808mafia, Wheezy.

С какво ти беше полезно обучението в Sound Ninja? С какви проблеми се сблъскваше в началото?

Беше ми много трудно в самото начало. В интернет гледах много видео уроци, как се правят бийтове, микс и мастър. Разбрах за програмата Ableton от един приятел, който ми препоръча курс, в който усъвършенствам – това бяхте вие Sound Ninja.

Вие сте хората, които разбрахте какво искам, какво харесвам и каква е моята цел. Дадохте ми отговори на всички въпроси, вдъхновихте ме и наистина ме насърчихте да се занимавам с музика. Вашите професионални преподаватели ми помогнаха да преодолея моите колебания и несигурност. 

Какво ти предстои?

В момента работя по албума си, който ще се казва “YOU FELL INTO A TRAP” и съдържа 11 песни. Това е моят първи студиен албум, вдъхновен от случки от живота ми. Предстои ми да завърша албума си, да се запозная и колаборирам с нови артисти.

Разкажи повече ни за произведението, което представяш?

Реших да направя Deep House ремикс на песента “Trqa Da” от V:RGO x EMIL TRF, защото много ми харесва парчето, а и това са едни от любимите ми изпълнители.

Последвайте Роби в Instagram и Youtube.

Вашият коментар