Meet: AnomalyCircles

Представи се: как се казваш, с какво се занимаваш? 

Привет на всички! Казвам се Денислав Анастасов, а за музикален псевдоним използвам „AnomalyCircles”. В момента се занимавам основно с продуциране и от скоро започнах да развивам музикалните и социалните си канали.

Как, кога и защо започна да се занимаваш с музика? 

Израснал съм в семейство на музиканти и от 5 годишна  възраст започнах да свиря на пиано. Не знам дали този инструмент избра мен или аз него, но е факт, че вече 22 години вървим заедно рамо до рамо.

Кои са любимите ти стилове, изпълнители и  какво влияние са оказали те върху музиката ти?

 Любимите ми стилове музика са Chillhop, Lo-fi, Neo Soul и R&B. Изпълнителят, който ме вдъхнови да започна да се занимавам с продуциране, без съмнение е L.Dre. Историята му, как и от къде е тръгнал, през какво е преминал, за да се наложи в индустрията, са настина вдъхновяващи за мен и съветвам читателите на вашия блог също да се запознаят с него и творчеството му.

Друг изпълнител, който неизменно има огромна роля в оформянето ми като музикант, е FKJ (French Kiwi Juice). Начинът му на продуциране, емоцията която предава на слушателите си, перфекционизмът му към всеки един детайл, както и факта, че може да свири на 5 различни инструмента, без съмнение го превръщат в мой идол и модел на подражание. 

Естествено имам и други любими изпълнители, от които черпя вдъхновение, като  D’Angelo, Tom Misch, Masego и други. 

С какво ти беше полезно обучението в Sound Ninja? С какви проблеми се сблъскваше преди да дойдеш в академията нас и как участието в курса ти помогна да ги преодолееш? 

Обучението ми в Sound Ninja и до ден днешен е от огромна полза. В момента съм част от група за напреднали с ментор Христо Рачев и след всеки следващ урок, навлизам все по-надълбоко в дебрите на продуцирането. Мисля, че съм се сблъсквал с обичайните проблеми, както всеки един начинаещ продуцент, а именно:

  • Недовършване на започнати проекти;
  • Страх от това да започна да споделям творчеството си;
  • Липса на достатъчни познания, за това как да реализирам идеите си по възможно най-добрия начин;
  • Оформяне на свой собствен стил;

С помощта на курсовете се научих да работя на много по високи обороти, научих се и как да оптимизирам работния си процес. Придобих достатъчна увереност и започнах собствен бизнес в платформата за фрийлансинг „Fiverr”.

Разкажи ни за произведението, което представяш и вдъхновението зад него?

Дебютният ми трак “Different Vibes”, който издавам в колаборация с един от най-големите български международни лейбъли „Stereofox”, има дълга история зад гърба си.

Самата идея за него се зароди малко след края на Kовид пандемията. Самото име подсказва за настроенията, през които всеки един от нас е преминал през този период – от щастието, че имаме повече време, което да посветим на себе си, до осъзнаването на социалната дистанция, която се появи между нас. 

Стилът на самото произведение е ChillHop, JazzHop. 

Пожелавам ви приятно слушане!

Какво ти предстои?

Предстоят ми много вълнуващи събития. Освен популяризирането на дебютния ми сингъл, ми предстои и отваряне на собствен уебсайт. Чрез него ще развивам профила си в платформата  “BeatStars”, ще популяризирам музикалното си творчеството, както и ще продавам семпъл пакове. За всички студенти във вашата академия, ще има и специална изненада, след като сайта бъде качен онлайн! 

Намерете AnomalyCircles в Spotify, Soundcloud, Instagram, Facebook, Beatstars

Вашият коментар