Meet: Lil Paff

Приятно ми е да ви се представя, казвам се Павел Симеонов a.k.a. Lil Paff.

Занимавам се с музика от 5 години.  Всичко започна, когато с моя най-добър приятел – Евгени Калоянов (Genshow) още от малки харесвахме да правим фрийстайли, да се правим на рапъри и да рапираме върху рандъм бийтове. Един ден той ми предложи да си вземем саунд карта и слушалки и да пробваме да направим нещо. Аз естествено веднага се съгласих и от там започна всичко. Не след дълго изкарахме първата ни съвместна песен с професионален клип “Махленски Dresscode”. 

Пожънахме добри успехи за начинаещи като нас, видяхме че ни се получава и от тогава се стремим да надграждаме всяка година – заедно като група.

Любимите ми стилове в момента са хип-хоп, регетон, soft rock, поп… абе като цяло слушам каквото ми е приятно на ухото. Като малки израстнахме с тогавашната рап сцена в България, която слушаме и до ден днешен. 42, стария Димчо, Joker Flow, Bisollini, Liter Jack и много други. По-късно се появи трап музиката и живота ни се промени изцяло, в добра посока разбира се.

Реших да запишa курс при Sound Ninja, понеже от доста време насам исках да се науча да правя Mix & Master, по този начин. мога да изобразявам себе си по-добре в песните си и да изкарвам звученето, което аз искам. Явор Зогравски (Smyah) ми помогна доста с това мое начинание и смело мога да кажа, че научих доста неща, за да мога вече сам да си обработвам песните.

“FINANSI” е един носталгичен трак който беше записан преди доста време и дълго се опитвах да го обработя за качване. Все нещо не се получаваше, но ето че най-накрая успях. Днес съм горд да ви представя този проект, думите са излишни, пожелавам ви приятно слушане!

Пожеланието ми за новата 2023 година е да успеем да качим всички неиздавани тракове, които имаме и да покажем какво можем! Толкова години трупахме знания и сега е време да действаме!

Последвайте Lil Paff и Genshow, а тук ще намерите „FINANSI“ във всички платформи.

Вашият коментар