Стартира ранен прием с отстъпка за курсове от 2023

New year, new me! Всяка година си повтаряме същото. Обещаваме, че ще започнем да спортуваме, ще се впуснем в ново начинание или че ще откажем цигарите. Е, тази година те предизвикваме да си подариш ценни знания и творческо вдъхновение в академията на Sound Ninja!

Стартираме ранен прием за обучения от януари и февруари 2023г по Музикално продуциране и Миксиране с 5% отстъпка до 15 декември. Поради големия интерес към курсовете ни, местата са ограничени и те съветваме да си запазиш „стол“ предварително.

Музикално продуциране

Това е курс, разделен в 3 нива – Начинаещи, Напреднали и Про. Всяко ниво е по 6 месеца и е практически насочено, като обръщаме сериозно внимание и на необходимите теоритични знания. По време на обучението ще се научиш да:

  • записваш, редактираш и композираш музика чрез музикален софтуер (DAW), независимо от предпочитания жанр
  • създаваш музикални произведения от комфорта на дома си, само чрез компютър. Под „музикални произведения“ имаме предвид песни, бийтове, мелодии, аудио за видео, подкасти и други.
  • развиваш творческия си талант като музикант, звуков дизайнер или композитор, или пък да придобиеш нужните знания за да „скочиш в дълбокото“ и да продължиш в курса по Миксиране.

През януари и февруари ще стартират групови курсове за Начинащи и Напреднали с Ableton Live и към момента имаме свободни 10 места за Начинаещи и 4 – за Напреднали. Това е най-предпочитаният ни курс и местата се запълват бързо 😉 Напомняме, че нашите ученици ползват 40% отстъпка за покупка на софтуер, а курсът може да се провежда присъствено в София или онлайн от всяка точка на света.

През януари старитрат и групи за Начинаещи в FL Studio и Logic Pro с по 4 места във всяка група.

Слотовете за инвидуални курсове във всички DAWs са общо 15.

Разгледай детайлите за курса и се запиши за безплатен демо урок от тук. Виж какво споделят учениците ни за обучението си при нас.

Миксиране

Често ни се случва да получаваме запитване за курс по Миксиране от хора, които искат да се научат да смесват музика а.к.а. Диджеинг. Та, нека уточним – това е курс по звукоинженерство, предназначен за хора, които имат натрупан опит за работа с DAW и искат да изследват инженерната част на звука. Обучението за Начинаещи е индивидуално, но при събиране на повече желаещи се сформират групи.

Курсът за Напреднали се води от Димитър Ганчев – звукоинженер с богат опит и се случва веднъж или максимум 2 пъти годишно. За да се включиш в него е необходимо да се запишеш в листа с „чакащи“ и да проявиш търпение – ние ще се свържем с теб, когато обявим датите.

Детайли за курса, цени и записване за демо урок ще намериш тук.

Отстъпка до 15 декември

Запиши се за обучение до 15 декември и вземи 5% отстъпка от цената на целия курс. Ако пък решиш да подариш обучение на приятел или близък, ние се се погрижим да получиш красив подаръчен ваучер, с който да го зарадваш 😉

Last but not least! Тази седмица имаме планирани следните демо уроци, в които можеш да се включиш:

  • Вторник (29/11) от 17:30ч – Демо урок по Музикално продуциране с FL Studio в София
  • Събота (3/12) от 15:00ч – Демо урок по Музикално продуциране с Cubase в София
  • Неделя (4/12) от 15:00ч – Демо урок по Музикално продуциране с Ableton Live онлайн през ZOOM

За да се запишеш за демо урок използвай формата в сайта ни или ни пиши на courses@soundninja.org

Вашият коментар