Как да превърнем вокален семпъл в музикален инструмент

Simpler в Ableton Live е толкова лесен и бърз за работа и същевременно ни предлага всичко необходимо за манипулиране на семпли, както ще се убедим във видеото, в което нашият лектор Боян показва как за няколко минути можем да превърнем всеки вокален семпъл в богат и дълбок пад.

Опростеният семплер в Ableton Live, наречен Simpler е едно от любимите ни устройства, които използваме в нашите курсове. Simpler е толкова лесен и бърз за работа и същевременно ни предлага всичко необходимо за манипулиране на семпли, както ще се убедим във видеото по-долу, в което нашият лектор Боян показва как за няколко минути можем да превърнем всеки вокален семпъл в богат и дълбок пад.

В следващото видео виждаме как се използва звукът направен в предното видео за създаването на базова музикална идея.

Боян Бойчев (Low Heat) и другите ни лектори споделят своите знания чрез функционално изградена система в курс по Музикално Продуциране, който е разделен на три нива- за начинаещи, за напреднали и про. Повече информация за курса може да намерите на нашия сайт, а за да разберете как протича в действителност, се запишете на безплатен демо урок на имейл courses@soundninja.org или изпратите съобщение във Facebook / Instagram.

___

Музика: Боян Бойчев Low Heat

Видео: Явор Зографски

Вашият коментар