Кой е: Божидар Василев [trombobby]

Божидар Василев или по-познат като „trombobby“ е един от най-вдъхновяващите родни музиканти и сме повече от щастливи, че в началото на 2020 се  присъедини към преподавателския ни екип.

Божидар Василев или по-познат като „trombobby“ е един от най-вдъхновяващите родни музиканти и сме повече от горди, че в началото на 2020 се  присъедини към преподавателския ни екип. Той е движеща сила на формациите DAYO и Southwick, а редовно го виждаме на сцената с DESY, C-Mo, Петър Йотов, SAIGO както и куп други музиканти. Боби е мастър на songwriting-a, композицията и аранжимента, а любимите му инструменти са тромбона и Push-a. При нас води курсовете по Музикално продуциране, Първи Стъпки и Миксиране в Ableton Live.

Трудно е да го накараш да се „похвали“, но в това кратко видео може да придобиете представа кой е той от него самия.

Наскоро излезе новият му албум „Всичко е наред“ съвместно със C-Mo, който можете да слушате и закупите от всички големи платформи. Попитахме го кой е любимият му трак за 2020 до момента, а той каза: ето този!

За да учите при Боби може да се включите в някой от нашите курсове или да запишете индивидуален урок с него. Освен да ви научи, Боби може да ви помогне със собствената ви продукция или пък да ви покаже някой друг трик с Push-a. Свържете се с нас на courses@soundninja.org или 0892245495 за да запазите вашия безплатен демо урок.

___

Музика: Божидар Василев

Ползвани видео кадри от концерт на Southwick за Sofar Sofia

Вашият коментар