Уебинар с Иван Шопов

На 18.08 от 19:00 часа ще имаме възможност да почерпим лично от музикалния опит на Иван Шопов, който за пръв път ще участва в Уебинар на Sound Ninja. Тамата е „Ableton Workflow – от идея до финален микс“. 

На 18.08 от 19:00 часа ще имаме възможност да почерпим лично от музикалния опит на Иван Шопов, който за пръв път ще участва в Уебинар на Sound Ninja. Тамата е „Ableton Workflow – от идея до финален микс“. 


Иван Шопов е познат от електронната сцена с проекти като COOH, BALKANSKY, LOOH, DRUM KID, GHOST 303, SMALLMAN, също участва в интересни колаборации с Теодосий Спасов, Мария Каракушева и други. Той умело работи с различни стилове като drum and bass, IDM, jazz, ambient, techno, rock и класическа музика. С над 20 години опит зад гърба си, Иван е търсен звукозаписен и мастеринг инженер.

Докато всички сме отнесени от летния дух на август месец и пътя ни зове, Иван Шопов и Sound Ninja ни предоставят страхотна възможност да се учим през ZOOM от барчето на плажа, от къщата в планината или пък от дивана вкъщи. Без да нарушаваме комфорта на лятната си почивка, ще можем да почерпим лично от опита на Иван Шопов и да добием нови знания.  В 2-часова сесия в Ableton, той ще ни демонстрира целия процес на създаването на едно парче – от идея до финален микс. Уебинарът е подходящ и за потребители на други музикални софтуери, тъй като процесът е еквивалентен. Ще имаме възможността да наблюдаваме всички стъпки и решенията, които Иван взима, като ще бъде разяснено какви техники, инструменти и похвати използва. Участниците се насърчават да задават въпроси и да вземат активно участие в чата на ZOOM, а последният половин час ще бъде отделен само за Q&A сесия.

За четирима от участниците сме подготвили ПОДАРЪЦИ. Трима души ще спечелят безплатен 2-часов онлайн урок с Иван, а един от вас- безплатен микс от него на трак по избор, като не е задължително сесията да бъде в Ableton. Наградените ще изтеглим на случаен принцип и ще ги обявим на 19.08 в страницата на Sound Ninja Music Academy. Наградата може да бъде преотстъпена на ваш приятел.

За да се включите в уебинара, ни пратете имейл на courses@soundninja.org или изпратете съобщение на нашата Facebook страница, където ще намерите и FB събитието. Таксата за участие е 20лв с възможност за плащане през Revolut, PayPal или по банков път. Свържете се с нас за повече информация.

Вашият коментар