Кой е Явор Зографски (SMYAH)

Отдавна се каним да ви запознаем отблизо с нашия екип – хората, които водят обученията в академията и тези, които се грижат за организацията в Sound Ninja. „Кой е“ е серия от публикации, в които всеки от нас ще се представи чрез видео визитка, записана у дома.

Започваме с най-новия човек в колектива ни – Явор Зографски, познат като SMYAH. Tой е талантлив продуцент и кинематограф, с когото ни срещна обучение в академията преди 3-4 години. От тогава се харесахме и продължихме сътрудничеството си в различни посоки, една от които – серията „Метроном“, в която Христо и Боян взеха участие. В момента Явор снима част от новите ни инструкционни видеа, а съвсем скоро ще споделим и материали с негово участие.

Като лектор в Sound Ninja  Явор води курсове по „Музикално продуциране“ и „Първи стъпки в музикалния софтуер“ , както и прави индивидуални уроци и консултации. Софтуерът, който е избрал е FL Studio, така че вече имаме лектор  в София, който може да те научи на най-важното в този DAW, независимо от нивото и жанра, в който твориш (йей!)

Кой е Явор Зографски? Вижте лично от него в това видео:

[vc_video link=’https://youtu.be/06-t2O2Wo6Q’]

Явор вече работи с първите си ученици, а те споделят, че са супер щастливи от практическите съвети, които получават за продукцията си. Aко искаш да започнеш да продуцираш в FL Studio или пък да надградиш уменията си в любимия ти DAW, не е колебай да запишеш за безплатен демо урок с Явор, като ни пишеш на courses@soundninja.org или във Facebook.

Последвайте SMYAH в социалните мрежи, Spotify и навсякъде 😉

 

 

1 Comment

Вашият коментар