Понеделник с Марто #16

Всяка седмица ще публикувам по 3 новости от сферите на музикалните технологии и индустрия, като също така накрая на всеки блог пост ще добавям и по един албум/EP/микстейп, намерен из “дълбините” на музикалната платформа Bandcamp.

Здравейте на всички, аз съм Марто и в този блог ще споделям с вас по няколко интересни новини от света на музиката. Всяка седмица ще публикувам по 3 новости от сферите на музикалните технологии и индустрия, като също така накрая на всеки блог пост ще добавям и по един албум/EP/микстейп, намерен из “дълбините” на музикалната платформа Bandcamp.

Тази седмица обаче смятам да поразнообразя малко блога и затова днешното издание ще е повече фокусирано върху музика, отколкото върху плъгини, синтове, MIDI контролери и “какво направиха от Spotify и този път?” (спокойно, с тези неща продължаваме с пълна сила отново следващата седмица).За начало смятам да припомня за нашите Sound Ninja Spotify плейлисти, а именно:

Ninja Students, където добавяме тракове на настоящи и бивши ученици на академията, като за този плейлист винаги имате възможност да ни изпратите вашите тракове, за да ги включим. Ако в момента карате, или вече сте завършили някой от курсовете ни в Sound Ninja Academy, можете да изпращате по всяко време вашите парчета на ymprl@soundninja.org

 Ninja Hip-Hop & Funk, където всеки месец ще обновяваме селекцията от парчета в тези два жанра (за този плейлист също приемаме предложения впрочем). Тук също така може да намерите и тракове от нашите лектори, а също така и нови release-и на артисти като CYGN, chromonicci, Esta., Sango, CARRTOONS и много други. Този плейлист ще се стараем да бъде обновяван всеки месец, а линк към него може да намерите тук:

 

Също така смятаме да започнем и месечен House & Techno плейлист за всички любители на електронната музика. В случай че издавате такива тракове, или просто искате да препоръчате някое ваше любимо парче може да го направите през имейл адреса горе.

За плейлистите ни толкова, сега преминаваме към следващото музикално предложение за тази седмица, което идва от Християн Бистришки, който взе участие в  Шестия международен фестивал на китарата в Плевен с 30 минутен Youtube live концерт, който определено препоръчвам да си пуснете. Линк за него оставям тук:

 

За финал тази седмица предлагам следните три албума от Bandcamp:

 

 

Компилацията “Unity Pt. 2” на артистите от базирания в Берлин Afterlife Recordings:

https://afterlifeofc.bandcamp.com/album/unity-pt-2

 

“Рамония” на Kurt Kolev, което е едно от най-силните неща, които съм слушал въобще някога:

https://kurtkolev.bandcamp.com/album/-

 

“ WELCOME TO 3D WORLD ” на GRN+GLD:

https://grngld.bandcamp.com/album/welcome-to-3d-world-gg061

 

 

Вашият коментар