27 пресета за SSL Е-Channel от Димитър Ганчев

Днес споделяме напълно безплатно един много полезен набор от 27 пресетa за плъгина SSL Channel на Waves! Автор е Димитър Ганчев.

Днес споделяме напълно безплатно един много полезен набор от 27 предварително подготвени настройки, a.k.a. пресети за плъгина SSL E-Channel на Waves! Автор на пресетите е нашият любим микс инженер Димитър Ганчев, за когото SSL Е-Channel е неизменна част от работния процес и формирането тембъра на почти всяка част от микса.

Във фолдъра ще намерите 27 настройки за гласове, различни инструменти, баси, 808 семпли, барабани, както и строго секретното оръжие SoundNinja.xps! Без значение от избрания DAW, можете да зареждате пресетите чрез бутона „Load“ в горната командна линия на плъгина. Въпреки, че Димитър предпочита разновидността Е-Channel, .xps файловете можете да отворите и през G-Channel плъгина на Waves.

Waves създават SSL Channel по лиценз на Solid State Logic като физически моделирана емулация на прословутия channel strip на конзолите от серия 4000. EQ секцията е базирана на известния Black Knob equalizer и съдържа High Pass и Low Pass филтри, както и  четири бандов параметричен еквилайзер. В Dynamics секцията пък имаме налични soft-knee компресор, лимитер и експандер, които могат да бъдат разположени преди или след филтрите, както и на оригиналната конзола.

Пресетите можете да изтеглите от ТУК.

Приятно миксиране и експериментиране, не забравяйте да споделите с нас как използвахте пресетите!

1 Comment

Обучавам се и съм съм доволен от момчетата от Нинджа студио. Професионалисти. Там можете да станете много добри музикални студийни професионалисти и то за 3-4-5 месеца. но се изисква упоритост.
Д-р Б. Фурнаджиев
Управител на мед.кабинети ИРИС-София и преподавател в НМА

Вашият коментар