Топ 10 безплатни плъгина за 2021 (част 2)

Миналата седмица ви запознахме с някои от най-яките безплатни плъгини, които можете (и трябва) да свалите още днес, ако искате да обогатите преживяването си като музикални продуценти.

Днес споделяме втора част на Топ 10 безплатни плъгина за 2021 или още 5 страхотни vst-та. А в края на статията ще намерите списък с още 15 полезни ресурса.

6. Softtube Saturation Knob

Прост и директен, копчето за сатурация на Softube ще добави цвят и аналогова топлина към вашите звуци само с едно завъртане. Трите му режима означават, че ще можете да създадете три различни звучащи изкривявания – Keep High, Neutral и Keep Low. За да използвате този плъгин на максимум и да видите какво наистина може да направи, изтеглете го безплатно от тук .

7. FLUX Stereo Tool V3

StereoTool V3 от FLUX предлага ултра прецизен контрол на усилването на входа и индивидуален панел за ляв и десен канал, точна визуална обратна връзка, отразяваща съдържанието на сигнала с; векторен обхват, PPM измерватели за входове / изходи, измервател на фазовата корелация, постоянно наблюдаващ сигнала и индивидуално обръщане на лявата и дясната полярност. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате, тъй като този 100% безплатен софтуер не изисква активиране на dongle или лиценз.

8. Camelcrusher

Ако търсите нещо, което да подобри баса, барабаните и, почти всичко останало, Camelcrusher на Camelaudio е инструментът, който ще ви помогне. Camelcrusher е оборудван с два различни distorion-a, които могат да се комбинират, за да създадат много по-широки тонове. Освен, че е лесен за използване за уплътняване на вашите звуци, той идва с функция за рандомизиране за вдъхновение и редица удобни предварителни настройки, които са чудесни за начало.

9. Voxengo SPAN

Ако търсите подходящ анализатор на спектъра, SPAN на Voxengo е аудио устройство за „бързо преобразуване на Фурие“ в реално време, което е абсолютно безплатно. SPAN улеснява месването и мастерирането на вашите звуци, както визуално така и слухово и разполага с възможност за показване на повече от един канал или групи канали едновременно.

10. Paul’s Extreme Sound Stretch

Последния в списъка фантастичен инструмент за манипулиране на аудио е Paul’s Extreme Sound Stretch. Той е идеален за „разтягане“ на звука на екстремно ниво и прави чудеса за прилагане на специални ефекти чрез „спектрално изглаждане“ на звуците. Този плъгин ще ви помогне да трансформирате звука в отвъдни текстури и ще ви позволи да възпроизвеждате разтегнатия звук в реално време с редица различни ефекти, като филтри и превключватели на височината / честотата.

Искате ли още безплатни плъгини? Ето един списък, който да разучите сами:

Vital https://vital.audio/

Pendulate https://www.eventideaudio.com/product…

Spitfire Labs https://labs.spitfireaudio.com/#categ…

Pianobook https://www.pianobook.co.uk/

Spitfire BBC Discover https://www.spitfireaudio.com/shop/a-…

Kontakt https://www.native-instruments.com/en…

Decent Sampler https://www.decentsamples.com/product…

Steven Slate Drums Free https://stevenslatedrums.com/ssd5/

Ample Bass P II Lite https://www.amplesound.net/en/pro-pd….

Ample Guitar M II Lite https://www.amplesound.net/en/pro-pd….

Polyverse Wider https://polyversemusic.com/products/w…

Hyova Audio Ribs https://hvoyaaudio.itch.io/ribs

Melda https://www.meldaproduction.com/

Airwindows https://www.airwindows.com/

Xfer OTT https://xferrecords.com/freeware

Беше ли ви полезна тази статия?

Споделете я с приятели и оставете коментар. Вижте предишната ни статия – Топ 10 безплатни плъгина за 20211 – част 1.

Източници: Point Blank, ANDREW HUANG

1 Comment

Вашият коментар