Летни курсове в Sound Ninja 2022

Любимият ни летен сезон наближава и макар вече да мечтаем за почивка на плажа, няма да оставим тези, за които са жадни за нови знания! В тази статия ще видите предстоящите летни курсове в Sound Ninja, както и начините да се включиш в тях.

1. Музикално продуциране – последни групи за начинаещи

Все още имаш шанс да се включиш в групово обучение по Музикално продуциране за начинаещи – „best seller“-а на академията. И не случайно този курс е най-търсеният при нас. В него ще научиш как да създаваш сам музика с музикален софтуер (DAW), независимо от нивото, предпочитания жанр или локацията, на която се намираш. През май и юни стартират последните групи начинаещи за сезона в София и Онлайн, а следващите ще бъдат чак през септември.

Запиши се с приятел до края на май и ще получите 10% отстъпка на целия курс!

2. Oпреснителен курс по Музикално продуциране

Ако ти си наш бивш ученик или пък не си учил при нас, но имаш нужда да получиш фийдбек върху продукцията си и да опресниш знанията си, този курс е за теб. В рамките на 2 месеца ще работим върху вашите проекти, като целта ни е да подобряваме всеки един аспект от тях – от аранжимент, през композиция и саунд дизайн до микс и мастеринг. Ще говорим за всичко, което ви интересува или затруднява.

Виж повече в опсанието на курса или направо ни попитай на courses@soundninja.org. Групите започват през май и юни и местата са ограничени, така че – побързай!

3. Ninja Camp – летен нинджа лагер

Окей, това е нещо, което все още планираме, но в общи линии идеята е да се съберем сред природата (на планина или море) за няколко дни, да правим музика и да се забавляваме. Ако точно ТИ имаш интререс към подобна инициатива, отдели 1 минута за да попълниш анкетата ни и да ни помогнеш да преценим дали, къде и кога да направим кемпа: https://forms.gle/rEHcq9wBr3VGnFPS8

А междувременно, виж видеото, което Роби Николов направи на първия ни кемп във Варна за да придобиеш представа как ще протече събитието. И задължително се абонирай за канала му – няма да съжаляваш.

4. Beats for teens: Първи стъпки в музикалния софтуер

Този нов, достъпен курс е предназначен за деца и тийнейджъри от 9 до 18 години, които искат да навлязат в света на музикалните технологии. Заниманията са практически насочени – ще учим как да записваме, обработваме и композираме докато създаваме първата ти песен! Предпочитания музикален жанр или владеенето на инструмент/пеене е без значение, необходимо е само желание!

Групите започват през май и юни на място в София и онлайн. Всеки заинтересован е поканен на безплатен демо урок, на който ще разбере всичко за предстоящия курс. Повече детайли има в страницата на курса.

5. Индивидуални курсове по всички дисциплини

Лятото всъщност е един чудесен момент да се научиш на нещо ново – било то да смесваш музика, да свириш на инструмент или да се гмурнеш в дебрите на музикалния софтуер.

Ако ти си от хората, които предпочитат индивидуалната форма на обучение, екипът ни е насреща. Освен, че можеш да избираш кога да посещаваш уроците и върху какво да се фокусира програмата ти, с нашите лектори ще получиш индивидуален подход и внимание към твоите нужди и интереси. Трябва ти хибридна програма – Китара и Продуциране или пък Миксиране и Барабани – защо не?

Разгледай програмите по Музикално продуциране, Миксиране, DJ-инг, Китара, Бас и Барабани и ни пиши, за да запазиш час за безплатен демо урок, на който ще те запознаем с екипа и ще отговорим на всички въпроси!

Вашият коментар