Кандидатствай за безплатно обучение в Sound Ninja

Националният Фонд „Култура“ обяви програма за финансиране на Творческото развитие чрез участие в обучителни събития, курсове и проекти.

Накратко

Програмата за Творческо развитие на Фонд Култура финансира разходи, свързани с професионалното развитие на артисти, културни дейци и професионалисти в сферата на изкуството и културата. Чрез програмата можете да кандидатствате за безплатно обучение в Sound Ninja в избрана от вас дисциплина.

Разгледайте нашите Курсове и изберете програма, която най-добре пасва на нуждите и интересите ви. Можете да комбинирате няколко курса, както и да се възползвате от закупуване на музикален софтуер с до 40% отстъпка (за Ableton Live и Cubase). След всеки завършен курс получавате сертификат, а програмите по Музикално продуциране и Миксиране в Cubase включват международно признат сертификат от Steinberg.

За ваше улеснение направихме кратък списък с изисквания към кандидатите. Крайният срок за кандидатстване е 22 април, а срокът за изпълнение на обучението – до 30 юни 2022г.

Изисквания за кандидати

Кой може да участва

 • Физически лица, Културни организации (ЮЛ, НПО, Сдружения и др.), неформални групи
 • Обучаващи се и професионални артисти, културни мениджъри, критици и други специалисти в областта на културата, търсещи възможности за надграждане на своите умения и квалификации
 • При кандидатстване на физическо лице:
  • Задължително е кандидатът да има доказуем опит или квалификация на професионално ниво в сферата на изкуствата или културната дейност или да е започнал своето образование в същата

Допустими разходи

 • До 3000 лв за индивидуални и до 10 000лв за групови участия
 • Приемат се разходи за участие в обучително събитие или курс на живо и онлайн; закупуване на софтуер; частично за транспорт и настаняване

Кандидатстване

Кандидатстването за финансиране не е сложно, може да се случи изцяло онлайн, а участникът трябва да приложи няколко документа:

 1. Творческа биография
 2. Списък с участниците в проекта (ако сте група)
 3. Информация за събитието/курсът и необходимия софтуер
 4. Подробен общ бюджет – разходи за обучението, закупения софтуер и всички допустими разходи
 5. Заявление за кандидатстване и декларация
 6. Други*

*Запознайте се с пълните Условия за кандидатстване в страницата на Фонд Култура. Срокът за подаване на документи е 22 април до 15:00ч.

Ако решите да кандидатствате за безплатно обучение в Sound Ninja, екипът ни ще ви съдейства. Свържете се с нас за да получите помощ с попълване на документи, свързани с описание на курсове ни, закупуване на софтуер и издавани сертификати.

Оставете ни мейл за връзка и напишете избрания от вас курс на courses@soundninja.org или попълнете формата за контакт:

Вашият коментар