Събитията, на които си струва да отидем

Лятото вече е в разгара си, а ние нямаме търпение да поемем към морския бряг и хлядните планински поляни. Освен почивка и природа обаче обичаме и хубавите музикални събития и в тази статия ще споделим някои от тях, които със сигурност няма да пропуснем.

  1. Bulgarian Beat Wave – Release Party / 24.06 / Soda

Този петък 24.04, агентите от Stereofox ще представят първата компилация с участието на 11 от от най-интересните локални бийтмейкъри.

Любопитно е, че музиката е записана в рамките на 4 дни по време на „beat retreat“, организиран от лейбъла в полите на Стара планина.

Няма как да не се похвалим, че част от участниците в компилацията са хора от екипа ни – ymprl, TromBobby, Low Heat, Evden Dimitrov (EVDN.), Peyotoff, SMYAH, Rado Kazasov, a останалите са продуценти, които изключително ценим и харесваме – Kamen, DJ DELightfull, Gena, Boyan. Мастерингa на албума е дело на Христо Рачев.

Елате на това събитие, защото освен страхотна музика ще чуете и разказ от първо лице за процеса по създаване на музиката и вдъхновението зад Bulgarian Beat Wave vol.1.

2. Ritual Gatherings Festival 2022 | JULY MORNING

Ritual Gatherings е екип от хора, посветили времето и талантите си на това да създават качествени и различни събития, обединяващи музика, танци, изкуство, природа, храна.

Тази година за пръв път ще се случи фестивал от такъв мащаб в рамките на 3 дни с кулминация – 1 юли. Мястото, което са избрали е магическо – плаж Камчия е на около 30 мин. от Варна и ще ви пренесе в друго време и място.

Лайнъпа е повече от зарибяващ – сред хедлайнърите на събитието са DJ Holographic, Alex Boman, S.A.M. Crazy P Soundsystem, NIKOBO feat. IVAN SHOPOV, Trombobby & C-Mo и Единствените им приятели и още…

3. HILLS OF BASS @ Hills of Rock Sofia Edition 2022

Може би не всички тук са фенове на DNB звученето, но няма как да пропуснем парти с Noisia, Chase & Status, LTG Buckem и още много топ имена от сцената. Дори само Noisia би било достатъчно.

Локацията е страхотна – паркът до летище София е просторен и зелен, позволяващ свободно да се насладите на хубава музика без да се блъскате и настъпвате с останалите гости. И до там има метро.

Събитието е част от ежегодния Hills of Rock, който тази година ще ни срещне с Placebo, FFDP, Dubioza Kolektiv & много други изпълнители, които със сигурност ще зарадват феновете на рок музиката.

4. A to JazZ Festival

Уикенда 1-3 юли се очертава доста интересен – освен двата електронни фестивала, в София ще се проведе и ежегодния джаз фест в „кучешкия парк“ до Парк Мол. Програмата е толкова богата, че най-добре да споделим изпълнителите тук долу.

Освен чудесна музикална програма, организаторите са подготвили джаз за деца, йога, базар и още изненади от техните партньори. Ще се видим на полянката!

Вашият коментар