Ранно записване с до 15% отстъпка!

Да, сега можеш да се запишеш в групов курс по Музикално продуциране или Миксиране от септември и октомври със супер отстъпки!

  • Ултра-ранно записване с 15% отстъпка до 30.06
  • Ранно записване с 10% отстъпка от 1.07 до 20.08

Ако музиката е твоята страст, ако искаш сам да създаваш бийтове, да записваш и композираш цели песни, независимо от предпочитания жанр, значи курсът по Музикално продуциране за Начинаещи е за теб! Тук ти ще научиш:

  • Как работи музикалният софтуер (DAW)
  • Звукозапис, редакция и обработка на инструмент и вокал
  • Създаване на бийт, мелодия, акорди, ефекти, звуци
  • Композиция и аранжимент на цяло произведение
  • Миксиране, мастериране и още…

Ако вече боравиш умело с избрания от теб DAW, но искаш да подобриш техническите си уменията си и да развиеш творческия си потенциял, тогава нивото за Напреднали или Про продуценти е подходящият избор.

Ако се занимаваш със звукозапис и/или продукция, но трябва подобриш звученето на музиката си, тогава курсът по Миксиране за начинаещи е подходящ за теб. От тази есен предлагаме и групов курс по Миксиране с до 4 души в група. Внимание, местата са ограничени!

Ела на безплатен демо урок през юни, юли и август и разбери повече за курсовете и подходящото ниво за теб! Избери една от фиксираните дати или се свържи с нас за да намерим удобно време. Демо уроци през юни ще има на:

13 юни (вторник) от 18:00ч – академията в София

20 юни (вторник) от 18:00ч. – онлайн през ZOOM

Следи страницата ни за нови дати през юли и август!

За да се запишеш за демо урок е необходимо да ни изпратиш мейл чрез формата за контакт или на courses@soundninja.org

Надникни в академията с кадри от обучението Sоund Wise и виж какво споделят курсистите ни. Oще полезни видеа и отзиви от курсисти ще намериш в нашия Youtube канал.

Вашият коментар