Produce and Mix: разбираеми видео курсове на български език

Щастливи сме да се похвалим, че е платформата за видео курсове на аудио тематика Produce and Mix е вече факт! Над 2 години отне на екипа ни планирането, разработката на сайта и финализирането на първите курсове.

Разбира се, както при всеки нов продукт и услуга, винаги има какво още да подобриш и добавиш, но решихме, че е крайно време Produce and Mix да види бял свят 🙂 В момента има налични 2 платени и 2 безплатни круса, а съвсем скоро предстои да обявим и новите заглавия.

Първи стъпки в FL Studio

Този толкова фундаментален курс е дело на Явор Зографски „SMYAH“ и e подходящ за всеки, който тепърва навлиза в музикалната продукция и работа с DAW. FL Studio е софтуер, предпочитан от много продуценти и бийтмейкъри, а едно от основните му предимства са безплатните доживотни ъпдейти на лицензираната версия. Курса ще намерите тук:

https://produceandmix.com/courses/2/purvi-stupki-vuv-fl-studio

Курс по Скречове и Грамофонизъм

Не се сещаме за по-подходящ човек от Делян Люцканов – DJ Delightfull, който да създаде тази учебна програма. Изключително разбираем, систематичен и подробен, курсът е подходящ за всеки начинаещ или по-опитен скреч ентусиаст, който иска да попълни липсващи знания. Съдържанието включва над 3 часа видео, учебни материали и ключови съвети, а лекторът ще помага активно на потребителите в Discord канал.

https://produceandmix.com/courses/3/kurs-po-skrechove-i-gramofonizum

Първи стъпки в дигиталния звук

Това е изцяло безплатен курс, насочен към абсолютно начинаещи музиканти и ентусиасти, които искат да навлязат в дигиталния звук.  В програмата са включени отговори на най-често задаваните въпроси относно аудио карти, компютри за работа със звук, кабели, типове микрофони и много други. Обучението е разработено от Христо Рачев и включва лекции, физически дема и уроци в Ableton Live 11, заедно с няколко работни темплейта и речник.

https://produceandmix.com/courses/1/purvi-stupki-v-digitalnia-zvuk

E-Lancing Уебинар

Този курс е под формата на безплатен уебинар, който проведохме в края на 2022 по инициатива на Волен Милчев. В него ще разберете основните предимства на Е-lance бизнеса, с технически фокус над платформата “Fiverr”.  Ще получите вътрешна информация за всеки етап от процеса на електронно лансиране, която ще ви помогне да увеличите приходите си, да натрупате кариерен капитал и да оформите кариерата си като модерен предприемач.

https://produceandmix.com/courses/5/webinar-e-lancing-s-volen-milchev

Предстоящи заглавия

В най-скоро време ще публикуваме следващите заглавия в платформата, а именно:

  • Серия Микс деконструкции с Димитър Ганчев, в които микс-инженерът ще сподели в детайл процесът по смесване на някои от последните хитове в портфолиото му
  • Първи стъпки с Ableton Live – подробен курс от Христо Рачев, подходящ за начинаещи и хора с малко опит в избрния DAW
  • DAW за певци и инструменталисти – курс на Венцислав Иванов и Христо Рачев с фокус върху основите на звукозапис, базова обработка на аудио и подготовка на демо чрез безплатни и или бюджетни софтуерни ресурси
  • Серия уебинари „Tips and Tricks“ в различните DAWs – Logic Pro, FL Studio, Cubase, Ableton Live.

Накратко за нас

Идеята за Produce and Mix се зароди още по време на пандемията, като основната ни мотивация беше да дадем възможност на повече хора да получават качествено и достъпно учебно съдържание на бълграски език. Факт е, че има много курсове, майсторски класове и безплатни видеа на тема „аудио“, но голяма част от тях са на чужди езици, твърде скъпи са или пък включват отделни теми без систаматизирано съдържание.

За нас беше важно да създадем собствена инфраструктура, която да отговаря на нуждите и спецификите на курсовете ни. Екипът ни е все още малък и включва разработчика Даниел Захариев, Христо Рачев, който планира учебния план и създава курсове, а Теодора Рачева се грижи за бизнес развитието.

Абонамент и обратна връзка

Абонаментът в платформата Produce And Mix ви носи код за 10% отстъпка за курс по избор. Използвайте го сега или изчакайте някой от предстоящите ни курсове. Ние обещаваме да не спамим – ще получавате мейли от нас само когато имаме важни новини или промоции.

Ще се радваме и на вашата обратна връзка – давайте ни съвети и препоръки какво да подобрим, какви курсове да създаваме и кои лектори да включим в порфтолиото на ProduceAndMix!

Вашият коментар