Meet: KNBS

Представи се

Здравейте, казвам се Антреас Русос (KNBS), свиря на бас и продуцирам бийтове.

Кога и как започна да се занимаваш с музика?

Започнах да свиря, когато бях на 10 години като свирех на класическа китара, защото майка ми не искаше да се забърква с общоприетото за музиканти поведение на рок звезда. Съответно тя реши, че след като искам да свиря музика, поне да бъде по правилен начин, а не “от улицата”. След това гледах Iron Weisel, когато бях дете – те са като рок звезди в тази комедия. Наистина ги харесвам, така че започнах да свиря на електрическа китара. След това отидох в музикалното училище в Лимасол, Кипър, тогава и започнах да свиря на класически контрабас и след това се влюбих в баса.

Кои са любимите ти стилове, изпълнители и  какво влияние са оказали те върху музиката ти?

Наистина нямам любим музикален стил. В началото слушах рок/метъл и след това започнах да свиря в различни групи. А в музикалното училище участвах в Биг бенд, в който се свиреше джаз, фънк, джипси соул. В Музикалната Академия започнах да слушам и неща като Christian Scot, Telemakus, Butcher Brown, Tigran Hamasyan, J3po и други.

С какво ти беше полезно обучението в Sound Ninja? С какви проблеми сблъскваше преди да дойдеш в академията нас и как участието в курса ти помогна да ги преоодолееш? 

Винаги съм искал да продуцирам бийтове и да правя моите си неща. В началото се връзвах сам и не ми харесваше цялостният звук, затова и реших да отида при Sound Ninja, където подобрих много уменията си, правейки бийтове и смесвайки.

Разкажи ни за произведението, което представяш и вдъхновението зад него?

Парчето, което представям… Хм, започнах да експериментирам с баса, след което добавих още семпли и звуци, за да мога да разширя повече звука си.

Какво ти предстои?

Е, засега уча поп и джаз бас китара в София, но отивам в Грац за Еразъм.

Последвайте KNBS в Youtube, Facebook, Instagram.

Вашият коментар