Meet: Moshino

Веселин Падолски a.k.a Moshino е завършил курса ни по музикално продуциране. Чуйте парчетата му и го последвайте.

Кой си ти и за какво се бориш?

Здравейте, викат ми Мошино, боря се за 4 платинум релийза и да си пусна парчетата на пълен стадион. По този начин искам да покажа на хората, че трябва да следват мечтите си, дори и да има 0 умения.

Как, кога и защо започна да се занимаваш с музика?

Започнах да се занимавам с музика преди 11 години, а как е по-иннтересна история. Когато бях 8-ми клас, се запознах с Ogonek & Cooh, вече се занимавах с BeatBox и DJ-ing и те ме попитаха ”Защо не опиташ да правиш музика?” и така започна всичко.

Кои са любимите ти стилове, изпълнители и какво влияние са оказали те върху продукцията ти? 

Любими стилове: drm and basss, dubstep,trap, breakbeat, baile funk, afrobeats.

Любими изпълнители: MrCarmack, TheKount, MonteBooker, montell2099, TravisScott, P4VAN, SheckWes and many more…

Всички тези стилове, артисти и техните подкасти и сетове, които слушам, ми помагат да разчупя музиката в ушите. Дават свобода и нови похвати към самите стилове, още повече ако обичаш да правиш FUSION парчета.

С какво се занимаваш извън музикалното си “амплоа”?

Кучета и социални контакти.

Кажи две думи за албума, който ни представяш?

Парчето, което ви представям, искрено се надявам да е едно от първите ми PLATINUM парчета. То чака своя собственик, който да го хване и да счупи представите на хората за музика и МУЗИКАЛЕН ПРОДУКТ!!!!

Какво ти предстои?

Предстоят ми много бъдещи проекти с чуждесранни артисти, предстои всички да разберат за Moshino Sound and his background story.

Какво е за теб Sound Ninja? 

Семейство! <3

Финални думи?

Намери себе си, следвай и вярвай в себе си и мечтите си, всичко останало ще те намери само спрямо това колко си отдаден!

______

Чуйте парчето DDOPE на Moshino, което е първото от поредица проекти с това име. Последвайте го в Soundcloud, както и в Instagram, Facebook и YouTube, за да не изпускате новите му неща!

Вашият коментар