Meet: The P-show

Петър Гогов a.k.a The P-show се обучава в курса по Музикално продуциране в FL Studio и продуцира електронна музика.

Кой си ти и за какво се бориш?

Казвам се Петър и съм от град Петрич. Мечтата ми е да стана известен DJ и продуцент и да обикалям света по участия, представяйки моята музика.

Как, кога и защо започна да се занимаваш с музика?

Всичко започна, когато бях на 15 години. Един съученик ми показа софтуер, който се използва за създаване на музика или така нареченият DAW. Та мисълта за това, че мога създавам моя собствена електронна музика, ме удари като гръм от ясно небе. Изтеглих си програмката и започнах да гледам уроци в интернет и лека-полека да я изучавам. С времето малко по малко имаше прогрес, но не беше достатъчно. По време на изолацията имах достатъчно време да се замисля какво наистина искам да постигна. Е… това е то – МУЗИКАТА! Исках да науча “ кътните зъби” на програмата, исках професионално обучение и затова се обърнах към Sound Ninja.

Кои са любимите ти стилове, изпълнители и какво влияние са оказали те върху продукцията ти? 

Когато някой ме попита “ Каква музика слушаш?” отговарям така: „За мен съществуват 3 вида музика – Класически рок, Електронна (която ми е най-голямата слабост) и всички останали.“
Като изпълнителни има доста, на които се възхищавам, затова няма да ги изброявам всичките, но общото между тях е енергията, която ме мотивира да искам да го постигна това нещо. Не съм имал възможността да присъствам на живо на някой фестивал, но съм изгледал в интернет доста сетове от Tomorrowland например и така се вживявам, че все едно съм там. Да видиш отсреща 30 000 души, които разбират страстта ти към музиката и скачат заедно с теб в ритъма на дропа… определено искам да изпитам тази тръпка!

С какво се занимаваш извън музикалното си “амплоа”?

Електронната музика е най-голямото ми хоби, но освен нея обичам да поддържам форма и ходя на фитнес, също така обожавам разходките сред природата.

Кажи две думи за парчето, които ни представяш?

Парчето, което съм подготвил се казва „Pleasure”, стилът е Bigroom и е последният ми рилийз преди да започна обучението си в Sound Ninja.

Какво ти предстои?

Мисля след като завърша обучението си да се ориентирам към някой по-известен лейбъл и се надявам с малко късмет нещата лека-полека да потръгнат.

Какво е за теб Sound Ninja? 

Sound Ninja според мен е точното място, на което човек може да придобие професионални умения в областта на музиката. Определено бих ги препоръчал на всеки, който иска да се занимава с музика!

Финални думи?

Не се отказвайте от мечтите си! Отдадеността и постоянството дават резултати рано или късно!

______

Чуйте и останалите парчета на The P-show и не забравяхте да го последвате в Spotify, YouTubeInstagram и Facebook, за да не изпускате новите му неща след завършването на курса по музикално продуциране в FL Studio.

Вашият коментар